Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky |
|---|---|
| Autor: | Wilhelm Bauer |
| Stav: | Pěkný |
| Nakladatel: | Víkend |
| Rok vydání: | 2018 |
| Počet stran: | 126 |
| Vazba: | Tvrdá, bez obálky |
| ISBN: | 978-80-7433-228-9 |
Související produkty
Podobné produkty
Technologie sladu a piva. Díl II, Výroba piva a strojní zařízení pivovarů, pomocné úkony
Skladem
(1 ks)
1 500 Kč